OM Dick PA3CDH Silent Key

Op 6 mei jl. ontvingen wij het trieste bericht dat Dick, PA3CDH op 70 jarige leeftijd is overleden.

Dick was al vanaf de jaren 70 lid van de Veron afdeling 34 Noordoost Veluwe en een trouwe bezoeker van onze hobbyavonden en afdelingsbijeenkomsten. Jarenlang heeft hij tijdens deze bijeenkomsten bardienst gedaan in ons eigen home.

Dick was een man met een grote kennis op het zendgebied. Veel bouwprojecten zijn uit zijn handen verschenen.
Op onze velddagen was hij met zijn gezin een vaste deelnemer, dit laatste was door een minder wordende gezondheid de laatste jaren niet meer mogelijk.
Wij zullen zijn duidelijke aanwezigheid op onze bijeenkomsten missen!

Wij wensen zijn Familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Namens leden en bestuur,

Jacob van de Kolk, PD7Q
Voorzitter afdeling 34, Noordoost Veluwe


OM Jan PA3AMG Silent Key

Op 18 januari 2020 ontvingen wij het trieste bericht dat onze oud voorzitter Jan PA3AMG op 79 jarige leeftijd is overleden.

Jan was een man met een brede interesse ondersteund door een grote kennis. Zijn grote passies waren zweefvliegen, fotografie en radioamateur. Dit laatste werd door hem vooral uitgevoerd met zelfbouw- en legerapparatuur.
Jan was jarenlang een trouwe bezoeker van onze hobbyavonden en afdelingsbijeenkomsten.
Op onze velddagen was hij een vaste deelnemer en het ging hem dan ook erg aan het hart toen dit door een minder wordende gezondheid niet meer mogelijk was.

Altijd was hij in de weer, altijd was hij bezig, een gevleugelde uitspraak van hem was dan ook “De tijd gaat snel benut haar wel”. De tijd van Jan is voorbij wij zullen hem erg gaan missen, zijn wijsheid en zijn vriendelijkheid maar vooral zijn schaterlach.

Wij wensen zijn Familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Namens leden en bestuur,

Jacob van de Kolk, PD7Q

Secretaris afdeling 34, Noord Oost Veluwe