Erik PH4CK ontvangt gouden speld

Erik PH4CK ontvangt gouden speld.

Tijden onze velddagen heeft Erik PH4CK de gouden speld ontvangen van de Veron.
Deze werd uitgereikt door de algemene voorzitter van de Veron, Remy Denker PA0AGF.

Erik  is met een kleine onderbreking meer dan 25 jaar lid van het bestuur van de afdeling 34 Noordoost Veluwe (1996 tot heden)
Waarvan de laatste jaren als penningmeester. Hij is de organisator achter veel activiteiten zoals het mede opzetten van de twee meter repeater PI3NOV. Toen het protestants militair tehuis (PMT) werd afgebroken en er geen stroomvoorziening meer was voor deze repeater heeft Erik mede gezorgd dat de repeater voortaan op groene stroom (zonnepanelen) verder kon werken. Erik organiseert de jaarlijks lokale velddagen en de jaarlijkse verenigingsweek naar DNAT in Bentheim.

Echter waar Erik de meeste indruk mee maakt is de radiomarkt van de Noordoost Veluwe, dit jaar werd deze al voor de 25e keer door hem georganiseerd.
Dit is niet alleen voor de club een mooie opsteker, maar brengt ook veel plezier, gezelligheid en netwerk gelegenheid onder de lokale en landelijke zend en luisteramateurs.
Zoals eerder vermeld is er nog zijn werk als bestuurslid. Als penningmeester verzorgt hij de financiën van de afdeling tot in de puntjes.
Hij heeft in het bestuur een goede en heldere inbreng , zijn grote netwerk geeft veel voordelen aan de afdeling Noordoost Veluwe

Jacob van de Kolk, PD7Q Voorzitter afdeling A34